Rabu, 03 November 2021

Reyting Sonuçları

18 Ekim 2021 Pazartesi günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. İşte reyting sonuçları.


Reyting Sonuclari Tv Stars Tv Stars

İşte 1 Kasım Pazartesi dünün reyting sonuçları.

Reyting sonuçları. Yasak Elma Kalp Yarası ve MasterChef Türkiye yapımlarının ekrana geldiği Pazartesi gününe bir yeni dizi daha dahil oldu. 7 hours agoDün 2 Kasım televizyonlarda yayınlanan dizi film ve programların izlenme oranlarını gösteren reyting sonuçları açıklandı. 26 Ekim 2021 Salı günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları merak ediliyor.

Pazartesi günü ekrana gelen yapımların reyting sonuçları merak ediliyor. Sadakatsiz Kuruluş Osman ve bir çok yapım ekranda izleyicileri ile buluştu. 25 Eylül Cumartesi reyting sonuçları belli oldu.

Foxta Evlilik Hakkında Her Şey Trt 1de Masumlar Apartmanı Show TVde yayın tarihi değiştirilen Yalancı Star TVde ise ilk. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi TİAK tarafından ölçümlenen verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme. Kalp Yarası Yasak Elma Üç Kuruş.

498k Followers 3 Following 1287 Posts - See Instagram photos and videos from GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI adtvanaliz. Reyting sonuçları açıklandı görenler gözlerine inanamadı. 1 Kasım 2021 Pazartesi günü ekrana gelen dizi program ve haber programlarının reyting sonuçları belli oldu.

2 Kasım 2021 reyting sonuçları. 3 Ekim 2021 Pazar günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. AB Grubunda ise birinci sırada Yasak Elma ikinci sırada MasterChef.

İşte 2 Kasım Çarşamba reyting. 4 masterchef turkiye tv8. Televizyon kanallarının Total ve AB reyting sonuçları.

4 Ekim 2021 Pazartesi günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Ayrıca gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra. 5 kanunsuz topraklar fox.

3 selcuk tepeli ile fox ana haber fox. İşte 2 Kasım Salı dünün reyting sonuçları. Reyting sonuçları ilk 100 program ratingler tv izlenme oranları günlük tv reytingleri rating sıralaması dizi reytingleri.

AB Grubunda ise birinci sırada Kırmızı Oda ikinci sırada Yalancı. Aynı zamanda televizyon izleyicisi dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandığını da merak etti ve. Total izleyici grubunda birinciliği Arka Sokaklar ikinciliği Esra Erolda üçüncülüğü ise Müge Anlı ile Tatlı Sert aldı.

Salı gününün fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da reyting mücadelesinde yer almadı. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları nasıl şekillendi. 2 sadakatsiz kanal d.

2 Kasım Salı gecesinde. 3 Ekim 2021 Pazar Reyting Sonuçları. Evlilik Hakkında Her Şey Masumlar Apartmanı Sana Söz ve Yalancı yapımları ekrana gelirken 2 Kasım reyting sonuçları internet üzerinden aratıldı.

ABde ise 1. Sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber 3. Sırada ise Aşk Mantık İntikam yer aldı.

Total izleyici grubunda birinciliği Yasak Elma ikinciliği Kalp Yarası üçüncülüğü ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı. Doğru ve tarafsız Reyting sıralaması Reyting Tvde. Televizyon ekranlarında diziler filmler ve yarışma programları birinci olmak için kapışıyor.

1 Kasım reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu kim zirvede yerini korumayı başardı. 18 Ekim Pazartesi günü ekrana gelen dizi tv programı ve haber bültenlerinin reyting sonuçları belli oldu. Salı günü ekrana gelen yapımların reyting sonuçları merak ediliyor.

1 day agoREYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI. Sırada TV8de yayınlanan Kırmızı Oda 2. 1 Kasım 2021 Pazartesi günü yayımlanan dizi program ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu.

Çukur dizisinden sonra Ay Yapımın yeni iddialı dizisi Üç Kuruş dün akşam izleyiciyle buluştu. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi TİAK tarafından ölçümlenen pazartesi reytingleri günün en çok araştırılan başlıkları arasında yer aldı. Kimse beklemezken birinci olan yapım herkesi şok etti.

ATV Reyting Aylık Reyting Sonuçları Aylık Reytingler Dizi Reytingleri Dünün Reyting Sonuçları Fox Reyting Günlük Reyting Sonuçları Günlük Reyting tablosu Günlük Reytingler Haftalık Reyting Sonuçları Kanal D Reyting Reyting Reyting Sonuçları Reytingler Show TV Reyting Star TV Reyting Survivor Reyting TV. 1 Kasım Pazartesi gecesinde. AB Grubunda ise birinci sırada Yasak Elma ikinci sırada MasterChef.

Güncel son dakika reyting sonuçları haberleri ve en sıcak haber akışını bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Total izleyici grubunda birincilikte Teşkilat ikincilikte Yargı üçüncülükte ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber yer aldı. Reyting sonuçları dizi reytingleri Haftalık reyting sonuçları Ab ve Total sonuçları listesini en hızlı şekilde sizlere ulaştırırız.

22 ekim reyting sonuçları dünün reyting sonuçları esra erolda kırmızı oda arka sokaklar yalancı aşk mantık intikam. Hangi dizi ne kadar reyting aldı. Reyting sonuçları ile ilgili tüm haberler için doğru yerdesiniz.

Dün akşam TRT 1de Masumlar Apartmanı FOX TVde Evlilik Hakkında Her Şey TV8de Masterchef ATVde Son Sığınak ve Star TVde yeni dizi Sana Söz yayınlandı. Masumlar Apartmanı Ada Masalı Masterchef ve Evlilik Hakkında Her Şey yapımları arasında reyting birincisi kim. 15 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu.

2 Kasım 2021 Salı günü ekrana gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. 1 kurulus osman atv. 20abc1 İlk 10 program.

2 days agoReyting sonuçları medya gündemini yakından takip edenler tarafından merak ediliyor. AB Grubunda ise birinci sırada Teşkilat ikincilikte Yargı üçüncülükte ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber yer aldı. Total izleyici grubunda birinciliği Kalp Yarası ikinciliği Yasak Elma üçüncülüğü ise Müge Anlı ile Tatlı Sert aldı.

Kalp Yarası Üç Kuruş ve Yasak Elma yapımları ekrana gelirken 1 Kasım reyting sonuçları internet üzerinden aratıldı. Total AB ve 20ABC1 olarak ölçülen 26 Ekim 2021 Salı reyting sıralaması.


Series1 Lover Adli Kullanicinin Tahir Y Nefes Panosundaki Pin Adlar 13 Kasim Instagram


2 Ocak Sali Reyting Sonuclari Gunun Birincisi Fatih Portakal Ile Fox Ana Haber Dizi Yorumu Fragman Tahminleri Marti Ni Haber All Star


20 Haziran Sali Reyting Sonuclari Anne Final Bolumuyle Yine Zirvedeydi Dizi Izle Fragman Izle Carteras Bonitas Telenovela Fotos


12 Subat Pazar Reyting Sonuclari Survivor Birinci Dizi Izle Fragman Izle Survivor Tv Show Survivor Survivor Tv


4 Ekim Persembe Reyting Sonuclari Bir Zamanlar Cukurova Yine Butun Kategorilerde Lider Bir Zamanlar Persembe Film


10 Nisan Pazartesi Reyting Sonuclari Totalde Kirgin Cicekler Ab De Icerde Dizi Izle Fragman Izle Izleme


16 Eylul Cuma Reyting Sonuclari Sinema Filmleri Ve Gulduy Gulduy Cocuk Show Haber Tv Algi Yonetimi


24 Ocak Pazar Sosyal Medya Reyting Sonuclari In 2021 Bar Chart Masterchef Chart


Reyting Tv Ile Cukur Dizisi Hakkinda Her Sey Tv 2 Kasim 11 Ocak


15 Aralik Sali Reyting Sonuclari En Cok Izlenen Dizi Hangisi Cukur Uyanisbuyukselcuklu Yasakelma Reyting Rating 22 Aralik Tv Kizlar


187 Begenme 7 Yorum Instagram Da Dizi Reytingleri Haberleri Tvharikalari 4 Kasim 10 Kasim Arasi Haftalik Dizi Reyting S Website 10 Things Resources


19 Eylul Reyting Sonuclari Tutsak Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz Ve Dolunay Hangisi Zirvede Cnn Turk Siyah Siyah Inciler Siyah Beyaz


20 Ekim Cumartesi Reyting Sonuclari Erkenci Kus Candem


4 Subat Cumartesi Reyting Sonuclari Kupa Maci Birinci Survivor Ikinci Dizi Izle Fragman Izle Martini Nisan Gece


Kurulus Osman Reyting Sonuclari Aciklandi Mi 12 Subat 2020 Carsamba Reyting Sonuclari Siralamasi Nasil Antennas Tv Remote Tv Network


25 Ocak 2020 Reyting Sonuclari Zumruduanka Mi Kuzey Yildizi Mi Yildiz Gercek Ask Tv Dizileri


Reytingler Reyting Sonuclari 30 Mart Persembe 30 Mart Persembe Reyting Siralamasi Haberandum Accounting Mobile Boarding Pass Inbox Screenshot


Televisione Cerca Con Google Social Tv Tv Call Film


31 Ocak 2017 Sali Reyting Sonuclari 31 Ocak 2017 Sali Dizi Ve Tv Reytingleri 31 Haber Tv Yunanistan

Tidak ada komentar:

Posting Komentar